Auto invoeren uit Duitsland

Wil je geld besparen?

Dan kun je een auto invoeren uit Duitsland. Een auto invoeren uit Duitsland kan een hoop geld schelen. Vooral voor nieuwere modellen kan het tot wel in de duizenden Euro’s voordeel opleveren. Het importeren van een auto uit buurland Duitsland is de afgelopen jaren steeds meer in de belangstelling komen te staan.

Auto invoeren uit Duitsland

De import van een occasion uit Duitsland kan vele malen goedkoper zijn dan wanneer je een auto bij je autodealer om de hoek haalt.

Dit geldt ook voor splinternieuwe modellen. Laat je een auto invoeren uit Duitsland, dan loopt je besparing vooral bij nieuwere auto’s van een tot vier jaar tot in de duizenden Euro’s. Vele trotse Nederlandse autobezitters gingen je al voor. Een auto invoeren uit Duitsland is goedkoper, maar je betaalt wel nog rest BPM en een paar honderd Euro aan de RDW voor je kentekenplaten. Let op: er zijn ook kosten verbonden aan het schrappen van je vorige kenteken.

Ook betaal je voor het transport van de wagen, wat vaak een paar honderdjes kost. Maar dit weegt niet op tegen de duizenden Euro’s die je bespaart. De reden dat veel mensen een auto invoeren uit Duitsland is dus zo gek nog niet.