BPM berekenen import Duitsland

BPM berekenen importeren van auto’s uit Duitsland

Wanneer u een auto uit Duitsland importeert, krijgt u te maken met BPM. BPM staat voor Belastingen op personenauto’s en motorrijwielen en wordt betaald door iedereen die een auto registreert in het kentekenregister. Wanneer u een auto wilt importeren is het wijs om te richten op BPM berekenen import Duitsland.

BPM berekenen

De BPM wordt berekend aan de hand de catalogusprijs van de auto. Vanaf 2013 zal de BPM worden bepaald door de CO2-uitstoot van de auto. Deze regeling is bedoeld om het kopen van milieuzuinige auto’s te stimuleren. BPM is verplicht, dus is het verstandig gebruik te maken van een programma voor BPM berekenen import Duitsland.

bpm berekenen

BPM berekenen import Duitsland

Bij het kopen van een auto in Nederland, wordt de BPM-aangifte gedaan door de verkoper. Maar bij het importeren van een auto uit Duitsland, doet u zelf aangifte BPM voordat u met de auto rijdt in Nederland.

Programma’s voor BPM berekenen import Duitsland

Wanneer u via internet op zoek gaat, komt u verschillende programma’s tegen voor het BPM berekenen import Duitsland. Het is verstandig om u goed in te lezen voordat u een keuze maakt. De verschillende programma’s verschillen onderling erg in prijs.